martes, 30 de marzo de 2010

L'any del Tigre.


Aquest any, és l'any del Tigre de Metal segons l'horòscop xinès. Segons los xinesos diuen que el Tigre representa l'autoritat, el poder, la força i el perill; i també els conflictes que el propi poder genera. 
No sé si serà coincidència o què però fins ara no havia relacionat l'any del Tigre amb totes aquestes característiques representatives que porta associades i els fets que estan succeint pel món. I dic fins ara perquè possiblement alguna cosa amagada hi ha en aquest ocultisme planetari ja que des de que va entrar començo a notar-ho en l'ambient i en algunes de les relacions que ens envolten. Veig que el poder, i a n'aquest poder li podríem posar: poder polític, poder empresarial, poder de comandament, poder de direcció..., etc, etc, està prenent un aire una mica esbojarrat possiblement influenciat pel Tigre xinès i degut a la manca de personalitat pròpia d'aquell que representa el poder i que no sap controlar aquesta influència d'aquest signe zodíac en les relacions humanes.   
Diuen que hi haurà canvis dràstics i conflictes constants, guerra de paraules, amenaces i enfrontaments forts. Inclòs podem arribar a l'agressió i violència física en la recerca d'imposar idees i dominar!!!
Mare meva!! Realment, estic espantat per tota aquesta violència gratuïta que se'ns espera.
Segueixo llegint i... esperança!! No tot són notícies dolentes. Diuen que el Tigre és també el signe que porta la renovació o "Tai". Tai significa això: renovació o canvi. Tai també significa harmonització dels contraris, solucions en pau. 
De moment, no en veig cap d'harmonia en aquestes relacions i l'única cosa que em deixa clara cap on anirà la renovació que farà el Tigre en la seva metamorfosi serà per adoptar la forma d'un altre animal, menys salvatge, menys perillós, que evitarà l'enfrontament i la violència però possiblement no entén de raons encara que li expliquin o li vulguen fer veure que les coses d'aquest món no són tan complicades com ell pretén que ho siguin en imposar la seva tossudesa per a tirar endavant les seves idees:


No hay comentarios:

Publicar un comentario