viernes, 4 de febrero de 2011

Enduriment a EEUU de la Llei del Tabac.



No m'estranya que a New York hagin endurit la prohibició de fumar. Ara ho volen fer extensiu fins hi tot a la platja. I és normal!! Els humans, som així de soques. Ells, posen com a motivació que es salven més vides degut a què des de que s'ha endurit la llei hi ha menys gent fumant. Per a mi, la motivació d'aquesta prohibició és lo bruts que arribem a ser tots els que estem catalogats com a éssers racionals. Com a exemple, poso aquesta foto feta aquest estiu. Pareixerà estrany que la tregui ara. Doncs sí, sabia que un dia o altre arribaria l'hora i que la imatge tindria el seu lloc, i també la seva explicació del per què vaig fer la foto. 
M'explicaré. 
La platja pot ser una qualsevol. Arribes amb tota la teva família i busques el millor lloc de la platja per a poder escampar les tovalloles i les demés coses que un porta per passar el dia. I què et trobes? Les burilles de cigarreta que algú, conscientment, ha deixat tirades al terra perquè a n'ell/a no li fan cap tipus d'efecte visual molest ni li grata la consciència mantenir el Planeta net.
Així, doncs, ens queixen de que cada cop hi ha més prohibicions i menys llibertats. Possiblement arribi el dia en què s'hagí de regular només les llibertats, ja que tot estarà prohibit degut a les nostres maneres d'actuar que es poden evitar amb un poc de civisme.
Queda dit això. 

1 comentario:

  1. totalment d'acord, les prohibicions sempre arriben perque hi ha gent que no respecta ni es respecta, després es queixen... Fes una foto allí al costat de la Metro en dilluns i vorás lo percal...

    ResponderEliminar