domingo, 5 de diciembre de 2010

Curtmetratge "Gotas de Agua".



Avui diumenge dia 5 de desembre a les 18.00h, vos convida la 50 Fira de Mostres d'Amposta a l´estrena del curtmetratge "Gotas  de Agua", del director ampostí Jaume Moya de Juan, inspirat en el fets de la Batalla de l´Ebre del 1938.

"Gotas de Agua" ha estat dirigit per Jaume Moya, natural d´Amposta (1986), però que ha estat estudiant i formant-se a la ciutat de Barcelona. El jove director ha tornat a les Terres de l´Ebre per homenatjar a les terres que l´han vist nàixer.

El curtmetratge es va rodar al Pont Penjant d´Amposta, al poble vell de Corbera d´Ebre, a la cota 705 de Serra de Pàndols (Gandesa), a la població de Miravet, a la Catedral de Vi del Pinell de Brai, a la platja fluvial d´Aldover i al Delta de l´Ebre.

Sinopsis:
Durant la Guerra Civil Espanyola els republicans han aconseguit creuar el riu Ebre i guanyar territori. Ara el bàndol nacional comença una ofensiva per recuperar les terres perdudes.

En Joanet i en Toni són dos joves soldats de la Lleva del biberó que van ser allistats per combatre a la última gran batalla republicana, la Batalla de l´Ebre. Formen part d´un grup de soldats republicans que hauran de recórrer les terres del sud de Catalunya per reforçar posicions. 

Les inclemències i la crueltat de la guerra fan que en Joanet prengui la decisió de canviar de bàndol. Al llarg del seu camí apareix en Íber, un home misteriós que canviarà el seu destí. 

Informació extreta de la web de l'Ajuntament d'Amposta.

1 comentario:

  1. Fabulós! Molt bona la idea de "l'ànima del riu".

    Cristòfol

    ResponderEliminar