viernes, 2 de julio de 2010

Un dia al Taller de Risoteràpia. Tortosa

Ahir, va ser un dia molt agradable per a mi. Sincerament, vaig divertir-me igual que un xiquet de sis anyets i vaig gaudir d'una molt bona companyia, degut a lo nombrosa participació que va haver. 
La Marisé Ruiz, psicòloga especialista amb temes relacionats amb l'estrès, juntament amb la Marita Ramírez, coordinadora dels serveis socials d'Amposta, fan d'aquests tallers uns treballs molt ben organitzats i desenvolupats per a què l'assistent/a pugui soltar-se des del primer dia i recuperar i alliberar la nena o el nen que portem dintre de cadascú. 
A mi, em van invitar a assistir a la classe per poder llegir el meu conte "Lo Martell i la Taxa" i així entrar el la fase de relaxació. I jo, encantat per llegir-lo, també vaig voler gaudir d'un dia com aquests. Així que, a primera hora, ja estava allí preparat per a comportar-me com un nen. 
Després les presentacions, vam fer tot tipus de jocs i balls. La veritat: divertits a "tope"!!!
La meva conclusió: és una pena que no es facin més tallers d'aquest a col.lectius que, degut a la seva faena, viuen molts moments d'estrès i episodis traumàtics. Si se'n fessin més, la nostra vida laboral seria més agradable.
Vos passo en  imatge el moment en que vaig llegir el conte.

1 comentario:

  1. Hola!
    Estaria interessada en organitzar una sessió de risoteràpia a Sant Jaume d'Enveja, aquest dissabte dia 23 (ja sé que és una mica precipitat però és que la noia que ho havia de fer, no pot acudir).
    Com em puc posar en contacte amb la responsable d'aquest taller?

    Moltes gràcies,

    Tere

    PD: terellambrich@hotmail.com

    ResponderEliminar